It's time to fly!

Aanbod

It's time to fly...

 

Ik geloof dat iedereen iets uniek bezit en ik geloof ook dat het voor iedereen mogelijk is om in vuur en vlam te staan.

 

En het enige juiste moment daarvoor is NU. We zitten in een enorme transitie met z'n allen waarbij we worden uitgedaagd door onze maatschappij. Het is nu meer dan ooit tijd om te kunnen rekenen op de krachtigste versie van jezelf!

 

In de eerste plaats omdat je het verdient om gelukkig te zijn en in de tweede plaats omdat je wordt uitgedaagd om alle ballen voortdurend in de lucht te houden. Jij bent niet alleen de reden waarom je onrust ervaart, je leeft nu eenmaal in een onzekere maatschappij met oneindig veel prikkels. Hoeveel redenen hebben we vandaag niet om ons hoofd te laten hangen? Maar wat bereiken we daar mee?

 

Daarom nodig ik je uit om je plek te claimen en de stappen te nemen die nodig zijn om innerlijke rust, energie en zelfvertrouwen op te bouwen. Weet dat het helemaal ok is om de weg even kwijt te zijn. Besef ook dat je de weg kan terugvinden. 

 

Het is tijd om dingen anders te doen en om te groeien. Want wees eens eerlijk, hoelang houd je het nog vol op deze manier? En nog belangrijker: hoelang accepteer je deze situatie nog voor jezelf? Laat staan voor je gezin, vrienden en familie? 

 

Welke prijs heb je al betaald? Hoeveel frustraties, onzekerheid en ongemakkelijke gesprekken met je partner, vrienden of familie heb je al ervaren? 

 

Dus, wat denk je? Durf jij de eerste stap zetten om écht de beste versie van jezelf naar boven te halen zonder dat je jezelf doet crashen? Of wil je liever blijven rommelen en het zelf proberen? De keuze is helemaal aan jou.

 

Het is totaal niet gek dat je jezelf zo nu en dan eens verliest. Dat je even het noorden kwijt bent en struggelt met de dinges des leven! Jij bent ongetwijfeld een doorzetter. Hey, ik ben ook eerst tweemaal door een burn-out gegaan om in te zien dat het zo niet verder kon. Maar alstublieft, neem het van mij aan! Dat wil je geen twee keer meemaken! Zelfs niet één keer!

 

Gun jezelf de middelen om rust te ervaren. Zie jezelf graag. Wees je eigen beste vriend. We gaan niet zomaar wat praten of blablabla coachen. We gaan werken, tranen laten en lachen. Steeds op een hoger niveau! Maar als je eenmaal de regels snapt van dat spel, dan ga je vliegen.  Net zoals ik.

 

 

Wil jij samen aan de slag?

Groei & Bloei

Gebruik je onrust en lage energie als springplank om te groeien!

Straal als een 💎

Kiezen voor jezelf is de eerste stap om te stralen.

Brand jezelf niet op om anderen een warm gevoel te geven 🔥

Liefs, burn-out buddy Shana 💖