Groei & Bloei

Groepstraject Groei & Bloei

Gebruik je onrust en lage energie als springplank om te groeien!

 

Je herkent onrust, vermoeidheid en een laag zelfbeeld bij jezelf? Wat goed dat jij je hier bewust van bent! 

 

Pijn en weerstand zijn een teken van groei. Onrust en lage energie zijn niet normaal. Hoe groot je pijn vandaag ook is, er is hoop op beterschap. Je geest én je lichaam laten je weten dat er iets niet klopt in je leven. De beste pijnstiller om deze hardknekkige pijn tegen te gaan, is onderzoek en jezelf ontwikkelen!

Wanneer weet je nu dat je geest en je lichaam je iets proberen te vertellen?

Indien je drie of meer van onderstaande klachten herkent.

Fysieke klachten

Aanhoudend moe
Spier-, hoofd- en rugpijn
Maag- en darmstoornissen
Slechte eetlust
Minder weerstand
Hartkloppingen
Verhoogde bloeddruk
Druk op de borst
Verergering huidaandoening

Mentale klachten

Mentaal moe
Onzeker
Minder zelfvertrouwen
Piekergedrag
Niet meer genieten
Onverschillig
Concentratieverlies, vergeetachtig
Onrust, gejaagd
Angst, huilbuien
Koppig
Agressie

Overdenken kan de mooiste dingen kapot maken. Denk daar maar eens over na.

12 modules

Tevreden coachees

90 dagen transformatie

Wat levert een samenwerking met Shana op?

 

Zou het niet fijn zijn om weer optimaal te kunnen genieten van de meest mooie facetten van je persoonlijkheid in plaats van telkens in oude patronen te hervallen?

 

Om je leven weer meer kwaliteit, levensvreugde en energie te bieden, dien je het jezelf te gunnen om je mindset een kickstart te geven. Je onderbewustzijn heeft slechts 90 dagen nodig om een nieuw concept te aanvaarden als jouw huidige realiteit. Dit transformatieproces hoef je niet alleen door te maken. We werken samen aan het zetten van die volgende stap richting jouw intens geluk.

 

Het resultaat?

Je ervaart meer innerlijke rust, meer energie en meer zelfvertrouwen waardoor lichaam en geest in balans zijn.

Je neemt je eigen ruimte in door te stralen vanuit een diep vertrouwen.

 

Meer over Shana

Shana is gediplomeerd coach voor mensen die overspannen zijn of een burn-out ervaren. Het is haar missie om levens te raken. Dat doet ze door jongvolwassen vrouwen te helpen, die heel bewust kiezen voor een krachtig leven. Het verlangen om op zulk hoog niveau voor anderen van waarde te zijn, brandt diep bij Shana. Ze heeft lang gestruggeld en vond nauwelijks tools om te leren omgaan met haar hoogsensitiviteit en oprecht gelukkig te zijn met zichzelf. Sinds haar dat wel gelukt is, wilt ze niets liever dan deze kostbare schat te delen met gelijkgestemden.

 

Shana heeft alles aan levend lijven tweemaal ondervonden. Ook het ondernemen zit haar in het bloed. Toch heeft ze niet altijd kunnen stralen zoals ze dat nu doet. “Ik wist wel wat ik moest doen, maar ik kreeg het niet toegepast.”; bekent ze.

 

“Iets weten en iets leven, is ver van hetzelfde.”

Shana herinnert zich nog goed hoe het voelde om niet lekker in haar vel te zitten. Vaak zocht ze verlichting in haar liefde voor dieren, of verstopte ze zichzelf achter suiker en alcohol. Telkens namen de oude patronen weer de bovenhand. “Gelukkig heb ik daarna ontdekt hoe je dit kan ombuigen. Nu voel ik me supergoed vanuit het diepste van mijn kern. En dat gun ik iedereen, dus die kennis moet ik gewoon delen.”; straalt ze.

 

Shana coacht gelijkgestemden via haar twee programma's, daarnaast zorgt ze voor haar gezin, rijdt ze graag paard en werkt ze nog dagelijks hard aan zichzelf om de beste versie naar boven te halen. Ze geeft ook op regelmatige basis lezingen waarmee ze telkens weer nieuwe mensen weet te bereiken en inspireren. 

 

“Shana oordeelt niet. Waarom zou jij dat dan doen?”

Veelgestelde vragen 

 

Shana, is persoonlijk contact niet beter dan online coaching?

Wel, nu moet ik heel eerlijk zeggen, dat hetgeen besproken werd bij een psycholoog of psychiater voor een stuk werd opgenomen en de rest wordt vergeten. Je kan maar in je opnemen waar je nu klaar voor bent.  Nu ik alles met video’s heb opgezet per module, kan je deze zo vaak herbekijken als je wilt, waardoor je de input weer op een veel dieper niveau kan laten binnenkomen. Ook is het super fijn om achteraf de video’s erbij te kunnen nemen, wanneer je merkt dat je tegen een bepaalde situatie aan loopt en dat het thema van module 4 jou er bijvoorbeeld bij zou kunnen helpen. Dan zit je zo weer in de juiste energie en kan je veel sneller verder. 

 

Zelf verkies ik dus online. Minder prikkels door onderweg te zijn, minder tijdverlies en meer impact op de lange termijn!

 

Shana, moet ik er veel tijd in steken?

We hebben het hier over een heus transformatieproces...

Natuurlijk investeer je tijd in jezelf. Gelukkig bouwen we dit gaandeweg op en werk ik met korte en krachtige oefeningen. Ondanks dat er bewezen is dat mediteren werkt, zit ik zelf ook niet graag een uur stil. Dit programma is er echt op gericht dat je het met een drukke job, een gezin en een goed sociaal leven of hobby’s perfect kan combineren.

 

Het is juist de bedoeling dat je de tools leert toepassen tijdens de drukte van alledag. Het is dus niet nodig om 3 maanden vrij te nemen hiervoor of op sabbat te gaan. Zo werkt het “echte” leven nu ook eenmaal niet. 

 

Dus ja, je dient er tijd voor vrij te maken, maar veel oefeningen zijn ook juist zo opgebouwd dat je ze tijdens een gesprek à la minute kan toepassen. Je plukt er dus direct de vruchten van, waardoor je veel meer balans en draagkracht ervaart.

 

Hoelang duurt dit transformatieproces en hoelang krijg ik toegang tot het programma?

 

Je krijgt 12 modules om concreet mee aan de slag te gaan. Een week per module is perfect haalbaar, maar je kan af en toe een paar dagen of een week langer nemen om een bepaald thema dieper te laten binnenkomen of wanneer je het even extra druk hebt bijvoorbeeld.

 

Je krijgt levenslang toegang tot het online leerplatform, dus op zich doe je er zo lang over als je wilt. Om uitstelgedrag voor te zijn, ben ik er steeds op een vast tijdstip om je te coachen in groep. Zo heb je een stok achter de deur om je modules door te nemen en bij de coaching calls te zijn om persoonlijke feedback te krijgen en juist met jouw stuk geholpen te worden.

 

Deze calls zijn zo waardevol, dat je ze niet wilt missen voor jouw groeistappen en de motivatie hebt om door te zetten wanneer het even wat moeilijker wordt. De groep heeft als leuk aspect dat je er niet alleen voor staat. Je vindt er herkenning, een soort van thuiskomen, steun bij elkaar én superveel waarde tijdens de coaching calls. Gewoonlijk doorloop je het traject op 3 maanden, maar meestal gaan we in groep de call om de twee weken plannen, dus 6 maanden en minstens 12 coaching calls zijn meer dan voldoende om er op je eigen tempo doorheen te groeien.

 

Shana, moet de investering in 1 keer betaald worden?

Gewoonlijk gebeurt de betaling van deze investering in jezelf in 1 keer vóór aanvang van het traject. Deze investering is het meest voordelig en is 1.500,- excl BTW. Dit raad ik ook het meeste aan. Niet omdat ik dan het geld eenmalig in, maar wel voor jouw innerijke rust. Eens je de keuze gemaakt hebt om er vol voor te gaan en de middelen zijn beschikbaar, waarom moet je jezelf dan op termijnen herinneren aan betalingen? Dit geeft alleen onrust of werk en laat dat net hetgene zijn waar ik je wil ontlasten.

 

Het is ook mogelijk om in termijnen van 3 of 6 maanden te betalen. Als je kiest voor de termijn van 3 maanden dan bedraagt de spreiding 585,- excl BTW voor een periode van drie maanden. Als je kiest voor de termijn van 6 maanden dan bedraagt de spreiding 335,- excl BTW voor een periode van zes maanden..

 

Hierbij krijg je dus 3 of 6 maanden de tijd om de totaalinvestering op te splitsen en misschien geeft dat je net de ademruimte die je nodig hebt om toch te kunnen starten. Het gaat hier namelijk niet om mijn bankrekening, wel om jouw groei.

 

Welke garantie heb ik dat het werkt?

 

Ik heb tot op vandaag met al mijn coachees schitterende resultaten gecreëerd en de O-O-O-aanpak heeft ondertussen bewezen te werken. Alleen kan ik je al de tips en tools van de wereld geven, maar als jij besluit er niets mee te doen (voor welke reden dan ook), dan gaat het niet voor je werken. Het werkt als jij dat ook doet.

 

De enige garantie die ik je kan geven is een niet tevreden geld terug garantie na 10 dagen. Je kan de eerste module en call testen en als blijkt dat je het volledig verkeerd begrepen hebt, dan mag je je geld terug vragen.

 

Maar geloof me, dat heeft op vandaag nog niemand gewillen. In alle eerlijkheid willen de coachees niet meer zonder me naar het einde van een traject.

 

Wat moet ik me voorstellen bij het huiswerk?

Wel, ik ga je echt aan het werk zetten. Ik heb huiswerk uitgewerkt dat je bij iedere module kan maken, samen met de (korte) oefeningen en handige tools die je erbij krijgt. Dit helpt je weer om je focus bij het thema van de module in kwestie te houden en om de materie diepgaand te ervaren en toe te passen. Zo beweeg je een stuk makkelijker doorheen het proces van groei.

 

Want waarom zouden we het als zwaar en vermoeiend moeten beleven, als er leukere manieren zijn om ons iets eigen te maken?  

En dat geef ik je met het huiswerk en de oefeningen op een frisse manier mee.

 

Praktisch

Je kan het hele programma van op je laptop, tablet of gsm volgen.

Zolang je internetverbinding hebt, ben je vertrokken.