Straal als een diamant

Wil jij écht komaf maken met excuses en all-in gaan met jezelf?

Yes! Dan word jij helemaal gelukkig van dit aanbod!

Het individueel programma is bedoeld voor jou als jij :

 

✅ Opzoek bent naar innerlijke rust.

 

Je hebt het gevoel dat je constant aan staat en dat je nergens nog kan ontspannen. Je bent gejaagd, onrustig en prikkelbaar. Je zou niets liever willen dan een uit knop installeren om het duiveltje in jezelf uit te schakelen. De malenmolen blijft maar doorgaan en zuigt je leeg. Jij bent geen denker maar een overdenker, een echte piekeraar.

 

✅ Opzoek bent naar energie.

 

Je hebt heel wat ballen in de lucht te houden. Je loopt van links naar rechts, gaat altijd maar door. Maar als je heel eerlijk bent met jezelf dan je moe, dan heb je het gevoel op te zijn. Ondanks de vermoeidheid wordt jouw slaapritme ook verstoord. Soms weet je geen blijf met je eigen perssonlijkheid waardoor je dingen van jezelf verwacht die je niet eens zou verwachten van je grootste vijand. (Perfectioniosme, controledrang, ja-knikker, niet loslaten,...)

 

✅ Opzoek bent naar zelfvertrouwen.

 

Je bent een vrouw met passie, met karakter, met pit. Maar ... je durft jezelf niet zijn op zoveel momenten. Je voelt schaamte, onzekerheid, angst om afgewezen te worden. Je hebt veel in je mars, er is potentieel, maar je krijgt het er niet uit. Misschien voel je je wel hulpeloos want je hebt al loopbaanbegeleiding gevolgd en er kwam geen resultaat. Je wilt in je kracht gaan staan maar je weet niet hoe. 

Wat ga je leren:

🙋Leren omgaan met druk en stress op een effectieve manier
🙋Versterken van je zelfvertrouwen
🙋Versterken van je assertiviteit
🙋Omgaan met perfectionisme of rampdenken
🙋Jouw eigen identiteit ontdekken
🙋Jouw eigen passie ontdekken

 

🙋Herstel van energie en veerkracht
🙋Aanleren van ontspanningstechnieken
🙋Herkennen van stresssignalen

🙋Detecteren van stressbronnen
🙋Vermindering van spanningsklachten
🙋Beter slapen
🙋Minder snel verdrietig, boos of angstig zijn
🙋Geheugen herstellen, concentratie verbeteren, overzicht houden

 

🙋Inzicht in oorzaken van spanningsklachten
🙋Bewaken van eigen grenzen, nee leren zeggen
🙋Leren doseren, plannen en organiseren
🙋Wensen bespreekbaar leren maken (werk/privé)
🙋Verschil van mening of conflicten leren oplossen
🙋Mogelijke aanpassingen van je werk onderzoeken
🙋Duidelijk beeld over je werk en toekomst visie

Wat mag je praktisch verwachten?

 

✅Start van de kick off

 

De eerste training wordt opengezet in de week van 19/04/2021.

Nadien beslis jij wanneer wij onze eerste 1-op-1 live call inplannen.

 

✅12 modules

 

Na elke live call zal je een nieuwe module krijgen omtrent een bepaald onderwerp. De eerste module begeleid je bijvoorbeeld naar innerlijke rust. Een andere module zal dan weer antwoorden bieden op de zoektocht naar jezelf.

 

Aangezien je na elke call een nieuwe module krijgt, mag je dus rekenen op 12 modules die praktisch en wetenschappelijk onderbouwd zijn.

 

✅12 individuele calls

 

Het programma wordt volledig op jouw maat samengesteld. Heb jij graag wekelijks een 1-op-1 live call of zie je Shana liever pas na twee of drie weken, allemaal mogelijk! Je hebt recht op 12 calls 1-op-1 live met Shana van een uur.

 

✅6 maanden support

 

Je hebt elke week van maandag tot en met vrijdag een direct contact met Shana als jij dat wenst. Via mail kan je dagelijks tijdens de kantooruren bij haar terecht voor al jouw vragen. Je dient dus niet verloren te lopen tot de volgende live call om ondersteuning te krijgen. 

 

✅Levenslang toegang leerplatform

 

Toegang tot een online leeromgeving met daarin 12 modules. Hierin vind je alle praktische kennis die je maar nodig kunt hebt om innerlijke rust, energie en zelfvertrouwen op te bouwen. Ook de calls 1-op-1 live met Shana worden opgenomen en kan je levenslang herbekijken.

 

✅Online

 

Alle communicatie, modules, 1-op-1 live calls zullen online plaatsvinden. Enkel internet, een gsm, een iPad of een laptop zijn nodig om samen aan de slag te gaan. En natuurlijk 100% van jouw commitment!

Kwalificatieronde: Kiezen voor jezelf is de eerste stap om te stralen!

 

LET OP! PLAATSEN ZIJN BEPERKT

 

Het individueel programma doorloop ik enkel met mensen die 100% gaan voor verandering. Mensen die opzoek zijn naar iemand die hun hand echt vasthoudt. Daarom kan je ook niet zo maar toegang krijgen tot dit programma. Eerst is een kwalificatieronde vereist. Twijfel niet langer om je te kwalificeren als jij écht het gevoel hebt dat je all-in wilt gaan met jezelf!

 

Contact assistente

 

Nadat jij het kwalificatieformulier hebt ingediend, neemt mijn assistente met jou telefonisch contact op binnen de 5 dagen. Daaruit zal blijken of jij verder met Shana in contact wordt gebracht. Indien dit niet het geval is, zal dit binnen de 24 uur gecommuniceerd worden. Hopelijk is het voor ons beiden een match.

 

Extra handvaten innerlijke rust

 

Wanneer jij in alle spanning aan het wachten bent op een telefoon van mijn assistente, kan je ondertussen al iets doen om jouw innerlijke rust op te roepen. Ik wil jou namelijk niet met lege handen achterlaten.

 

Je zal een mail ontvangen met de nodige handvaten en een diepe intense rust ervaren. Laat gerust via mail weten wat het met je doet!

Ik raad iedereen Shana aan! Ze heeft maar één missie en dat is je laten stralen.

Doordat ze zelf weet hoe het voelt om overspannen te zijn en een burn out te hebben, weet ze ook perfect hoe ik me voelde. Wat mijn pijnpunten zijn en dat het hoe dan ook ok is. Nu leer ik vooral dat ik weer kan stralen zoals een diamant. Want laat ons eerlijk zijn, wie verdient dit nu niet?

 

Ik was overspannen, durfde mezelf niet op 1 te zetten als mama want de kids moesten nog dit en dat ... en ik moest ook nog die activiteit doen in mijn opvang of ik moest nog berichtjes terug sturen en altijd online zijn en bereikbaar. Dus tijd voor mezelf werd altijd achter in mijn agenda gezet. Ik wist wel van horen zeggen dat dat misschien niet zo goed was, maar ah. Ik liep nog rond... Dus dacht ik dat het me wel elke dag ging lukken op die manier.

 

Tot ik besefte dat ik me helemaal voelde wegzakken en mijn energie niet meer terug vond.

 

Halverwege mijn traject leer ik shiften van energie, mezelf op top 1 te zetten, rust in te lassen, te sporten. Voor mijn doelen te gaan. Kortom ik kan weer genieten van mijn leven. En leer elke dag uit mijn dag. Ik ben zo dankbaar.

 

 - Fitmoms KM

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

 

Ben jij klaar met excuses en vingerwijzen en wil jij all-in gaan?

 

Liefs, burn-out buddy Shana. 💝